Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

WORKSHOP - Houten Sieraden Maken (3 uur / 6 uur)

€ 60,00 (inclusief 21% BTW)

WORKSHOP
HOUTEN SIERADEN MAKEN

Lijkt het je leuk om je eigen sieraden van hout te leren maken? Studio Mooibos organiseert een workshop van een halve of hele dag in het atelier in het modekwartier Arnhem.  

Ontwerp en maak je eigen houten ring en/of oorbellen, manchetknopen, ketting of armband! Bij de workshop van een hele dag kan je zelfs een bijpassend ringendoosje maken. Al het benodigde materiaal is aanwezig en door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je gaat o.a. aan de slag met houtdraaien. Aan het eind van de workshop krijg je de sieraden mooi ingepakt naar huis. Een leuk cadeau voor jezelf of om iemand mee te verrassen!

Je kunt kiezen tussen het volgen van een hele of halve workshop dag. Het leuke aan een hele dag is dat je de mogelijkheid hebt om zelf het patroon te ontwerpen uit een grote collectie mooie houtsoorten. Voor de workshop van een halve dag hebben wij al verschillende houtsoorten met elkaar gecombineerd.

Tijd: van 10.00 tot 16.00 (6 uur) / van 13.30 tot 16.30  (3 uur) / in overleg
Datum: beschikbare datum / in overleg 
Locatie: Atelier Modekwartier Arnhem
Kosten: €60,- p.p. (3 uur) / €125,- p.p (6 uur) 
 

Afhankelijk van de groepsgrootte en datum wordt de workshop gegeven door Mariëlle Wisselink, Hans Wisselink of door vader en dochter samen.

Zin om mee te doen?
Boek de workshop online of mail naar info@studiomooibos.nl

© 2016 - 2019 studiomooibos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel