David Jagersma - Modekwartier 2018_low res10 - Workshop - Studio Mooibos - Arnhem - Houten Sieraden - Wooden Jewelry.jpg  David%20Jagersma%20-%20Modekwartier%202018_low%20res3.jpg  David%20Jagersma%20-%20Modekwartier%202018_low%20res17.jpg 

Studio Mooibos ontwerpt en creëert een stoere collectie houten sieraden en interieur accessoires. Door in de werkplaats allerlei verschillende houtsoorten te combineren, ontstaan er verrassende resultaten. Speels met de vorm en kleur van het hout, krijgen de producten een eigen karakter. De collectie bestaat onder andere uit ringen, oorbellen, kettingen, wandhaken en lampen. We gebruiken zoveel mogelijk kleinere stukken 'resthout' in onze producten om afval tegen te gaan en het hout een nieuw leven te geven. Laat je verrassen door de patronen, vormen en vele natuurlijke kleuren!

Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen met Hans gecreeërd en gemaakt. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos. Is dat niet tof?!

Onze producten zijn te koop in ons atelier/winkel gelegen in het modekwartier Arnhem en te bestellen in onze webshop. We zijn daarnaast ook regelmatig te vinden op events en in enkele andere winkels. Houd ons in de gaten op Facebook/Instagram om op de hoogte te blijven! 

Heb je een speciale wens? Laat het ons weten of kom langs. We gaan graag voor je aan de slag! 

Wil je graag zelf je eigen houten sieraden maken? Dat kan! Schrijf je in voor een workshop.

© 2016 - 2019 studiomooibos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel